Meidän uusi keittiö

Hei rakkaat ystävät. Tänään haluaisin kertoa mitä on muuttunut viime kerran. Minä ja Jaakko muutti yhteen. Lopuksi! Olen niin iloinen. Saimme uuden asunnon Vuosaaren, se on niin mukavaa. Ongelmana on, että asunto ei ollut huonekaluja. Se oli täysin tyhjä. Vain valkoinen laatikko. Pidin sitä tällä tavalla. Voisimme sisustaa sen itse. Koristelu osa ei ollut vaikea tehdä. Meillä oli samanlaisia visioita siitä, miten talomme tulee näyttää. Me molemmat haluavat minimalistiseen tyyliin. Olen niin onnekas että mulla on Jaakko! Olen aina ollut peloissaan olla yhdessä jonkun kanssa eri maku tyylillä. Voitteko kuvitella kaikki taistelee ja argumentit? En pidä siitä ollenkaan.

Päätimme keskittyä enimmäkseen keittiön, koska se on tärkeää meille molemmille. Keittiö on missä perhe on, me haluamme että se on mahdollisimman mukava. Jaakko rakastaa ruokaa, siis hän on se, joka päättää. En viettää paljon aikaa keittiössä, mutta haluan sen näyttää hyvältä. Löysimme yhden myymälän, joka tekee uskomattomia keittiöt.

Heidän nimensä on Mööblimasin ja ne ovat Virosta. Mielestäni on se erittäin mukavaa, koska se tarkoittaa, että tuotteet on valmistettu meidän  lähellä. Hinnat ovat myös todella hyviä. Heillä on joitakin mukavia esimerkkejä työnsä niiden verkkosivuilla ja huomasimme, että se vastaa meidän visio. Siksi päätimme mennä tämän yrityksen. Olemme poimitaan pois keittiön ja tilasi sen, nyt me vain odottaa sen saapumista ja asennettavien. En voi odottaa, milloin se on valmis! Se näyttää niin mahtavaa.

Tilasimme se suurimmaksi osaksi IKEAsta koska se on halpaa ja todella näyttää mukavia. Olemme enimmäkseen käytetty valkoinen ja violetti meidän pääväriä. Keittiössä on myös noin violetti elementtejä. Huoneistossa on kaksi huonetta – olohuone ja makuuhuone. Olemme onnistuneet saamaan makuuhuoneen täysin valmis, mutta olohuoneessa puuttuu joitakin huonekaluja. Tämä johtuu siitä, että Jaakko ja minä en ole päättänyt, mitkä sohva saada. Olen valinnut tv ja Jaakko valitsi äänijärjestelmä. Meillä on hienoimmista elokuvailtoja. Olisi niin viihtyisä saada joitakin ystäviä ja vain rentoutua hyviä elokuvien kanssa.